Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Αναδυόμενες διαφημίσεις από Ads.ads-ki.com. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Lucia Danes - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Ads.ads-ki.com?

Οι αναδυόμενες διαφημίσεις από Ads.ads-ki.com θα αρχίσουν να σας εμφανίζονται σε περίπτωση που κάποιο σχετικό PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα) καταφέρει να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας. Το πιο πιθανόν μάλιστα είναι το adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) να καταφέρει να ‘τρυπώσει’ απαρατήρητο όντας καλά κρυμμένο σε συνοδευτικό πακέτο λήψης κάποιας δωρεάν ή δοκιμαστικής εφαρμογής που κατεβάσατε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο (βλ. μέθοδος bundling).

Οι ειδικοί μας σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας και συστημάτων διαπίστωσαν ότι συνήθως οι αναδυόμενες διαφημίσεις από Ads.ads-ki.com προσπαθούν να παραπλανήσουν τους χρήστες κάνοντάς τους να πιστεύουν ότι κάποια από τα δημοφιλή προγράμματα που έχουν εγκαταστημένα στον υπολογιστή τους, όπως πχ. Java, Flash Player, Media Player, κτλ., χρειάζεται να λάβουν ‘ενημερώσεις’ για να μπορούν να συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά. Φυσικά, μιας κι αυτά τα προγράμματα είναι δημοφιλή και χρησιμοποιούνται ευρέως, οι περισσότεροι χρήστες πέφτουν στην παγίδα και τελικά αποδέχονται να εγκαταστήσουν αυτές τις δήθεν ενημέρωσεις.

Δυστυχώς, αντί των υποσχόμενων ενημερώσεων, οι συγκεκριμένες αναδυόμενες διαφημίσεις από Ads.ads-ki.com εμπεριέχουν ύποπτους installers που το μόνο σίγουρο είναι ότι αν τους πατήσετε, η οθόνη σας σύντομα θα αρχίσει να ‘πλημμυρίζει’ από δεκάδες εκνευριστικές διαφημίσεις κάθε φορά που θα θέλετε να κάνετε διαδικτυακές πλοηγήσεις κι αναζητήσεις, ασχέτως web browser κι αν χρησιμοποιείτε, συμπεριλαμβανόμενων των Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer. Συνήθως, αυτές οι διαφημίσεις εμφανίζονται με τη μορφή αναδυόμενων, banner, κειμένου διαφημιστικών μηνυμάτων. Είναι πολύ πιθανό μάλιστα οι περισσότερες από αυτές να εμπεριέχουν και ύποπτους συνδέσμους τους οποίους κλικάροντάς τους μπορεί να ανακατευθυνθείτε σε άγνωστους κι αμφιβόλους αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους τρίτων.

Ένας ακόμη πολύ σοβαρός λόγος να μη κρατάτε ύποπτα κι ανεπιθύμητα προγράμματα, όπως πχ. το Ads.ads-ki.com, είναι ότι έχουν τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση, να υποκλέπτουν-καταγράφουν-προωθούν σε τρίτους πληροφορίες σχετικά με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις. Μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτού του είδους των προγραμμάτων είναι τα adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων), browser hijackers (ανεπιθύμητα λογισμικά που καταλαμβάνουν τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων των web browsers που βρίσκονται εγκαταστημένοι στο σύστημα-στόχο) και γενικότερα τα περισσότερα PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα). Οι πληροφορίες που συλλέγουν συνήθως είναι γενικής φύσεως, όπως πχ. ποιους ιστότοπους-κάθε πότε-για πόσο επισκέπτεστε, τα κριτήρια διαδικτυακών αναζητήσεων που εισάγετε, IP και email διευθύνσεις, κλπ. Ωστόσο, πολλές φορές τα adwares χρησιμοποιούνται και από κυβερνο-εγκληματίες, όπως πχ. hackers και scammers, οι οποίοι μέσω αυτών μπορεί να αποκτήσουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα.

Συνοψίζοντας, εάν θέλετε να αποφύγετε αυτού του είδους τις ύποπτες και σαφώς ανεπιθύμητες διεισδύσεις οι οποίες μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την εύρυθμη λειτουργία και ασφάλεια του συστήματος, αλλά και των προσωπικών σας δεδομένων, τότε θα πρέπει να έχετε εγκαταστημένο πάντα ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας). Διαφορετικά, και δεδομένου ότι κατεβάζετε δωρεάν ή δοκιμαστικές εφαρμογές από το διαδίκτυο, αυξάνετε δραματικά τις πιθανότητες να βιώσετε σε σύντομο χρονικό διάστημα σημαντικές επιβραδύνσεις στο σύστημα του υπολογιστή, αλλά και στις διαδικτυακές σας πλοηγήσεις, παραβιάσεις απορρήτου προσωπικών σας δεδομένων, πολλές εμφανίσεις εκνευριστικών και παραπλανητικών διαφημίσεων, ύποπτους σύνδεσμους ανακατεύθυνσης, κλπ.

Έτσι, εάν διαπιστώσετε ή υποψιάζεστε ότι το Ads.ads-ki.com κατάφερε να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή σας, τότε θα πρέπει να προβείτε άμεσα σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας). Για περιπτώσεις όπως αυτή, σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε το εξαίρετο Reimage . Αυτό θα αναλάβει αυτόματα να εντοπίσει και να αφαιρέσει ολοκληρωτικά όχι μόνο τον αναδυόμενο ιό Ads.ads-ki.com, αλλά και οποιοδήποτε άλλο ανεπιθύμητο ή κακόβουλο πρόγραμμα κι αρχείο μπορεί να διείσδυσε κρυφά στο σύστημα του υπολογιστή σας και να το μόλυνε!

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ Ads.ads-ki.com ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ?

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα, η εμφάνιση των αναδυόμενων διαφημίσεων από Ads.ads-ki.com είναι μια ξεκάθαρη ένδειξη ότι κάποιο adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) έχει ‘τρυπώσει’ στον υπολογιστή σας. Το adware Ads.ads-ki.com είναι ένα κοινό πρόγραμμα αυτού του είδους, το οποίο συνήθως καταφέρνει και διεισδύει απαρατήρητο σε συστήματα υπολογιστών σαν επιπρόσθετη/προαιρετική/προτεινόμενη λήψη κι όντας καλά κρυμμένο σε συνοδευτικά πακέτα διαφόρων δωρέαν ή δοκιμαστικών εφαρμογών, κάποια από τις οποίες μπορεί να μπείτε στον πειρασμό και να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο (βλ, μέθοδος bundling).

To συγκεκριμένο adware δε μπορεί να χαρακτηρισθεί ως ιός, καθώς ενημερώνει και δίνει την επιλογή στους χρήστες για το αν θα το κατεβάσουν ή όχι. Μπορεί βεβαίως ο τρόπος με τον οποίο το κάνει να μην είναι ιδιαιτέρως ξεκάθαρος, ωστόσο κανείς δε μπορεί να κατηγορήσει το πρόγραμμα ότι εγκαθίσταται αυθαίρετα όπως κάνουν οι ιοί. Ουσιαστικά, η αποτελεσματικότητα της διάδοσής του βασίζεται στο γεγονός ότι τις περισσότερες φορές οι χρήστες όταν κατεβάζουν δωρεάν ή δοκιμαστικές εφαρμογές από το διαδίκτυο δε δίνουν ιδιαίτερη σημασία και προσοχή κατά τη διάρκεια λήψης/εγκατάστασης της εκάστοτε εφαρμογής. Έτσι, ασυνείδητα ή άθελα, εγκαθιστούν παράλληλα και διαφόρων ειδών ανεπιθύμητα προγράμματα που έχουν κυρίως την μορφή add-ons (πρόσθετων), plug-ins, toolbars (γραμμών εργαλείων), κι extensions (επεκτάσεων).

Για να αποφύγετε λοιπόν αυτού του είδους τις κρυφές και σαφώς ανεπιθύμητες διεισδύσεις, σας συμβουλεύουμε να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης. Με αυτό το τρόπο θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας, πέραν της εφαρμογής που επιθυμείτε να κατεβάσετε. Έτσι, θα μπορείτε να εντοπίσετε και να ξετικάρετε τυχόν προ-τικαρισμένα κουτάκια που μπορεί να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια λήψης της εκάστοτε εφαρμογής και τα οποία θα αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων λήψεων, οι οποίες, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, σχετίζονται κυρίως με ανεπιθύμητα προγράμματα.

Αν δε δείξετε την απαραίτητη προσοχή και παρατηρητικότητα, τότε αυξάνονται ραγδαία οι πιθανότητες να διεισδύσουν στο σύστημα του υπολογιστή σας διαφόρων ειδών PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα). Στη συγκεκριμένη περίπτωση του Ads.ads-ki.com, θα αρχίσουν σύντομα να σας εμφανίζονται δεκάδες ψευδείς/παραπλανητικές ειδοποιήσεις ενημερώσεων, δεκάδες εκνευριστικές αναδυόμενες διαφημίσεις οι οποίες θα εμπεριέχουν ως επί το πλείστον ύποπτους σύνδεσμους που θα σας ανακατευθύνουν σε άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους, κτλ. Με άλλα λόγια, έχοντας το συγκεκριμένο adware εγκαταστημένο στον υπολογιστή σας θα κινδυνεύετε ολοένα και περισσότερο να εκθέσετε την εύρυθμη λειτουργία κι ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή σας, αλλά και τα ευαίσθητα/απόρρητα προσωπικά σας δεδομένα.

Εάν πιστεύετε ή διαπιστώσατε ότι το Ads.ads-ki.com έχει ήδη διεισδύσει κι εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή σας, τότε δε θα πρέπει να χάνετε πολύτιμο χρόνο, αλλά αντιθέτως θα πρέπει να δράσετε άμεσα και να απαλλαγείτε από την παρουσία του.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ Ads.ads-ki.com?

Μπορείτε να απαλλαγείτε ολοκληρωτικά από τις διαφημίσεις κι ανακατευθύνσεις που σχετίζονται με το Ads.ads-ki.com χειροκίνητα ή αυτόματα. Ωστόσο, σας συμβουλεύουμε να αποφύγετε να αφαιρέσετε αυτό τον ιό χειροκίνητα, καθώς δεν είναι τελείως ξεκάθαρο ποια προγράμματα κι αρχεία τον υποστηρίζουν. Ο καλύτερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας). Αυτό θα αναλάβει αυτόματα να εντοπίσει και να αφαιρέσει ολοκληρωτικά αυτό, αλλά και οποιοδήποτε άλλο PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα) μπορεί να διείσδυσε κρυφά στο σύστημα του υπολογιστή σας και να το μόλυνε.

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Αναδυόμενες διαφημίσεις από Ads.ads-ki.com
Στιγμιότυπο του Αναδυόμενες διαφημίσεις από Ads.ads-ki.com

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων Ads.ads-ki.com pop-up:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Ads.ads-ki.com pop-up από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το Ads.ads-ki.com pop-up και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το Ads.ads-ki.com pop-up ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Ads.ads-ki.com pop-up από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Ads.ads-ki.com pop-up ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Ads.ads-ki.com pop-up από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Ads.ads-ki.com pop-up και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Ads.ads-ki.com pop-up. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση διαφημίσεων Ads.ads-ki.com pop-up από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το Ads.ads-ki.com pop-up θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Ads.ads-ki.com pop-up από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Ads.ads-ki.com pop-up και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Ads.ads-ki.com pop-up . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Ads.ads-ki.com pop-up από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Ads.ads-ki.com pop-up και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Ads.ads-ki.com pop-up. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Ads.ads-ki.com pop-up από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το Ads.ads-ki.com pop-up ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Ads.ads-ki.com pop-up. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Lucia Danes
Lucia Danes - Ερευνήτρια Ιών

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Lucia Danes
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-ads-ads-ki-com-pop-up-ads.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες